Tuotesarjat


BIODROGA INSTITUT

Korkealaatuinen, saksalainen ammattikosmetiikkasarja BIODROGA yhdistää tuotekehityksessä tarkoin valitut raaka-aineet ja teknisen osaamisen. Sarjan tuotteet valmistetaan kansainvälisen GMP-koodin mukaisesti ja kaikki aina raaka-aineista valmistukseen saakka tapahtuvat BIODROGAN omassa laboratoriossa Baden-Badenissa. Nämä yhdessä takaavat tuotteiden korkean laadun ja tehokkuuden.

BIODROGA MD

Tieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja, joka hyödyntää uusimpien ihonhoitotutkimuksien tuloksia (esim. peptidit) erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Tuotteissa käytetään kasvipohjaista Derma Membran Complexia, joka toimii kuljettimena, imeyttäen aktiiviaineet syvemmälle ihoon.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, lisättyjä hajusteita eikä parabeeneja.

BIO:VÉGANE

Terveellistä ja tehokasta ihonhoitoa Superfoodien voimalla! Saksalainen BIO:VÈGANE SKINFOOD -luonnonkosmetiikkasarja on 100% vegaani. Se on NaTrue -sertifioitu eikä se sisällä parafiineja, parabeeneja, silikoneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. 

ARTDECO

Saksalainen ARTDECO -meikkisarja on kansainvälisesti palkittu, yli kolmekymmentä vuotta alansa huipulla oleva, ammattilaistenkin suosima meikkisarja. Monipuolinen valikoima, upeat väripigmentit sekä kätevä muunneltavuus  - ARTDECO -meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.