Kasvot

Hoidon aluksi me Edeassa kartoitamme ihosi tarpeet sekä toiveesi hoidon suhteen. Voit siis rentoutua asiantuntevissa ja osaavissa käsissä! Hoidon jälkeen ihosi on kauniin kuulas ja heleä. Toiveestasi, voimme tehdä kevyen ehostuksen kasvohoidon jälkeen. Mukaasi saat kirjallisen ohjeen päivittäiseen ihonhoitoon.

                             


Moisturizing Treatment | 60min

Syväkosteuttava kasvohoito kuivalle kosteusköyhälle iholle. Pääaktiiviaineet mm. Madecassoside, Beetaglukaanit, Fucogel. Nämä vaikuttavat ainesosat auttavat nostamaan ihon kosteuspitoisuutta ja pehmentävät kuivuudesta johtuvat juonteet ja rypyt. Kosteutettu iho on elinvoimainen sekä vahvempi ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. 

55€

Energizing&Perfect Treatment | 60min

Kirkastava ja heleyttävä kasvohoito väsyneelle, samealle iholle. Hoito ehkäisee tehokkaasti väsymyksen ja stressin näkyviä merkkejä ihossa sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Energisoivat raaka-aineet aktivoivat ihon soluaineenvaihduntaa ja mikroverenkiertoa, raviten optimaalisesti kasvojen ihoa. Ihosta tulee elinvoimainen, tasainen ja säteilevä.

65€

Firming Cell Treatment | 60min

Kevyesti kiinteyttävä, ihoa tasoittava kasvohoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Anti-Age Complex- yhdiste koostuu argan kantasolu- uutteesta ja biopeptideistä. Tämä raaka-aine ehkäisee todella tehokkaasti ihon kronologista vanhenemista, suojaa kollageeni -ja elastiini säikeitä sekä parantaa ihon kimmoisuutta. Ihon pinta on silkkisen tuntuinen ja olemassaolevat pienet juonteet ovat madaltuneet.

75€

Clear + Treatment | 60min

Tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle. Hoito stimuloi ihoa vastustamaan epäpuhtauksia, niin olemassa olevia, kuin ihon alla olevia. Aktiiviaineet BioEcolia ja Panthenol vahvistavat ihoa suojaavaa happovaippaa, vähentävät ihon punoitusta ja epäpuhtauksia sekä auttavat taistelemaan tulehduksia vastaan. Iho on kauniin raikas ja sen hapenottokyky on parantunut. 

65€

Hyper Sensitive Treatment | 60min

Rauhoittava kasvohoito herkälle, ärtyneelle iholle. Bioactive Sensitive Complex- yhdiste palauttaa ihon luonnollisen tasapainon sekä rauhoittaa pienet ärsytykset. Derma Membrane Complex tasapainottaa ihon happovaipan ja auttaa aktiiviaineita imetymään syvemmälle ihoon. Panthenol rauhoittaa ja ehkäisee mahdollisia ärsytyksestä johtuvia tulehduksia ihossa. Sopii hajusteyliherkistyneelle sekä herkälle akneiholle. 

70€

Global Treatment | 60min

Aikuiselle, väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä tukee uusien solujen kehittymistä. Ihosta tulee napakampi, tasaisempi ja kiinteämpi. 

85

BIODROGA MD Happohoidot

Biodroga MD Skin Booster Acid -happohoidon voivat tehdä vain Biodroga MD -erityiskoulutuksen käyneet kosmetologit. 

MD Happohoito | 60min

Ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava happokuorinta kasvoille. Tasoittaa aknearpia, juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihohuokosia. Suositellaan 5x hoitosarjana. 

75€

MD Happohoito 5x sarja

Suosittelemme happohoitoa 5x sarjana, jolloin hoidot toteutetaan n. 10pv välein. Sarja normaalihinta on 375€. 

325€

BIODROGA MD Mikroneulaus

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi "korjata" mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta. 

Impure Skin Mikroneulaus | 75min 

Käsittely tasoittaa tehokkaasti aknearpia, supistaa laajentuneita huokosia sekä parantaa ihon sävyä.
Suositellaan 6x sarjahoitona.
1. mikroneulauskäsittely (sis. oma Beauty Roller)
Sarjahoidon seuraavat hoidot 2-6 hintaan á 115€.

159€

Anti-age Mikroneulaus | 75min

Käsittely sopii hyvin juonteisiin ja ryppyihin, ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle.
Suositellaan 6x sarjahoitona.
1. mikroneulauskäsittely (sis. oma Beauty Roller)
Sarjahoidon seuraavat hoidot 2-6 hintaan á 135€.

179€